• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Troja" u Beogradskoj areni

Muzičko-scenski spektakl stiže 19. novembra u Beograd, saopštili su organizatori "Multimedia concerts" i Arena.

Plesna trupa "Vatra Anadolije" pod kreativnim rukovodstvom Mustafe Erdogana dočaraće uživo legendarni Homerov ep o ljubavi i ratu.

Spektakl izvodi više od 80 igrača, pevača i muzičara uz originalnu muziku Jicela Arzena. Trojanski konj od osam metara, fascinantni svetlosni efekti, čak 2.000 kostima i efektni rekviziti čine "Troju" jednom od najzahtevnijih scenskih produkcija na svetu.

Trupa "Vatra Anadolije" osnovana je 1999. godine pod imenom "Sultani plesa", i u svojoj stalnoj postavi ima više od 120 igrača, što je čini jednom od tri najveće na svetu.

Priču o neustrašivom Ahilu ova trupa donosi kroz folklorne, baletske i moderne igre, sa trbušnim plesačicama i derviškim obredima, i u njoj sjedinjuje umetnički i tradicionalno najbolje sa Istoka i Zapada.

Homerov ep u njihovoj izvedbi do sada je videlo više od 20 miliona ljudi u 40 zemalja, a među slavnima koji su je javno hvalili su pop zvezda Šakira i engleski pevač Džo Koker. "Troja" drži čak dva Ginisova rekorda - za najbrži grupni ples sa 241 "stepom" u minuti, i najveći broj posetilaca tokom jedne predstave, a to je 400.000.

Ulaznice po ceni od 2.200, 2.700, 3.200 i 4.000 dinara naći će se u prodaji od utorka, 5. oktobra na biletarnici Beogradske arene, u knjižari "Delfi SKC", TC "Ušće", Pozorištu "Boško Buha", Domu omladine, prodajnim mestima Eventima i Gigstix u Novom Sadu.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stole

...gledao na premijeri u Carigradu! Jednom recju, fascinantno...

SERIJE