• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklanjamo vam knjigu "Zauvek tvoja"

MONDO i Izdavačka kuća Alnari poklanjaju vam tri primerka romana "Zauvek tvoja".

Izdavačka kuća Alnari upravo je objavila specijalno izdanje besteselera Elizabet Gilbert "Jedi, moli, voli", u susret premijeri istoimenog filma koja nas očekuje krajem oktobra. U filmu glavne uloge tumače Džulija Roberts i Havijer Bardem, a "Soni" je Alnariju velikodušno ustupio korišćenje filmskog plakata na koricama specijalnog izdanja.

Uspešna i ostvarena moderna Amerikanka Elizabet ima sve što joj treba, ali nakon iznenadnog razvoda i duboke depresije, kreće na put kako bi ispitala tri različita aspekta svjoe prirode. U Italiji ispituje zadovoljstvo, duhovnost u Indiji a ravnotežu između ta dva na ostrvu Bali.

Specijalno izdanje knjige donosi vam i ukrasne slanike od časopisa "Gracija", besplatan čas joge "Yoga centra Srbije" i espreso kafu, poklon restorana "Vapiano". Ovaj naslov, kao i ostale knjige Alnarija možete pronaći u objektima "Vulkana" u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku i Šapcu.

MONDO vam poklanja nastavak ove knjige po imenu "Zauvek tvoja". Elizabet i Felipe žive u ljubavi, ali i u skladu sa dogovorom da se nikada ne venčaju. Međutim, kada američka vlada zadrži Felipea na granici, moraće da biraju između toga da ipak legalno ozvaniče svoju vezu, ili da Felipe nikada više ne može da uđe u SAD.

Ako želite da osvojite knjigu, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Zauvek tvoja". Dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nepaznja

Cija ?

SERIJE