• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rad" rasprodaje vredne knjige

Izdavačka kuća "Rad" snizila je za 50 odsto cene za više od 150 naslova koje se mogu kupiti u knjižari "Papirus" na Terazijama.

Popust, znatno niži od onoga (30 odsto) koji daju izdavači na Uskršnjem sajmu knjiga u holu Doma sindikata, važi do kraja aprila, a medju knjigama ima i dragocenih, kao luksuzna izdanje "Kulturna riznica Srbije", koja se prodaje za 2.700 dinara, umesto 5.400 dinara, ili dvojezično izdanje (srpsko-englesko) "Srbija izmedju istoka i zapada" Jovana Janićijevića, koje se može kupiti za 2.050, umesto 4.104 dinara.

Medju naslovima sa popustom su i knjige iz kompleta sabranih dela Markiza de Sada koje su u proseku stalaje oko 800 dinara, a sada su upola jeftinije.

Iz najpopularnije "Radove" edicije "Reč i misao", koja objavljuje najbolja dela domaće i svetske književnosti po strogim kriterijumima urednika Jovice Aćina, odabrani su srodni naslovi i sačinjeni kompleti od četiri knjige čija je cena od 330 do 500 dinara.

U jednom od kompleta su knjige "U slobodnoj državi" nobelovca V. S Najpola, Odbarane pesame Kavafija, "U zatočeništvu" Alekseja Remizova i "Drugi od mnogih" Apolona Grigorjeva.

I ostali kompleti zavredjuju pažnju knjigoljubaca, pogotovo što se dela svetskih klasika mogu dobiti za manje od 100 dinara.

U "Radovoj" knjižari je i prodajna izložba "Ingliš buk" na kojoj su najnovija izdanja knjiga na engleskom jeziku, doneta sa nedavno održanog sajma knjiga u Londonu.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE