• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklanjamo vam romane Marine Levicke

MONDO i "Laguna" poklanjaju vam tri knjige Britanke ukrajinskog porekla, dobitnice brojnih književnih nagrada.

"Autorka koju morate otkriti, ako već niste" - ovako izdavačka kuća "Laguna" opisuje Marinu Levicku. Poklanjamo vam njen najnoviji roman, kao i dva druga naslova!

"Svi smo mi od istog lepka"

Najnoviji roman Marine Levicke objavljen na srpskom jeziku. Od lepljenja do kućnih popravki, od robne kuće tehnike do Belorusije, zajedno sa sedam smrdljivih mačaka, tri majstora smetenjaka, dva prepredena agenta za nekretnine, nekoliko socijalnih radnica i jednom šašavom staricom, ovo je priča o vrlo neobičnom prijateljstvu.

"Kratka istorija traktora na ukrajinskom"

Roman preveden na 29 jezika, najuži izbor za Bukerovu nagradu. Iako se bavi izuzetno ozbiljnim temama – starost i tuga starosti, useljenici i njihovi strahovi, rat i njegove posledice – ovo šarmantno debitantsko delo obiluje humorom. Marina Levicka rođena je krajem rata u izbegličkom logoru, a njeni roditelji bili su Ukrajinci. Prema tome, iako njen prvi roman nije potpuno autobiografski, ona svakako zna o čemu piše. Niz burnih događaja vešto je začinila odličnim šalama i napisala snažnu društvenu satiru, iznad svega dirljivu, iskrenu i mudru.

"Dve prikolice"

Naizmenično urnebesan, gorak, dirljiv i komičan, roman odiše istom izuzetnom neobičnošću, humorom i toplinom koji su "Kratkoj istoriji traktora na ukrajinskom" doneli ogroman svetski uspeh.

Ako želite da osvojite knjige, pošaljite nam emailsa svojim imenom, prezimenom i imenom romana za koji se prijavljujete. Dobitnici će u toku popodneva biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mikelle

Kratka istorija traktora na ukrajinskom je sjajna knjiga , preporucujem je od srca. Dve prikolice nisu lose ali ni priblizno kao traktori :))) Ko procita nece se pokajati !

Aleksandra Marjanovic

a gde se mogu naci ove knjige??? Cini mi se da je sadrzaj veoma zanimljiv?! :)

SERIJE