• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kragujevački glumci ne mogu u Nemačku

Ansambl kragujevačkog teatra "Joakim Vujić" nije mogao da uzvrati posetu Ingolštatu, gde je 4. aprila trebalo nemačkoj publici da prikaže predstavu "Romeo i Julija" u režiji reditelja ingolštatskog pozorišta Pjera Valtera Polica, jer glumci nisu dobili vize.

Na poziv grada pobratima Ingolštata glumci kragujevačkog pozorišta trebalo je u Nemačku da otputuju 2. aprila, ali su morali da raspakuju kofere, jer su iz ambasade Nemačke u Beogradu dobili informaciju da ne mogu da dobiju vize, uz obrazloženje da su "kvote za izdavanje viza državljanima SCG popunjene", rekao je Tanjugu direktor teatra Dragan Jakovljević.

U Ingolštat je trebalo da ode ukupno 37 Kragujevčana, računajući i vozače autobusa, a Jakovljević očekuje da je "gostovanje samo odloženo, najverovatnije do leta".

U okviru saradnje Kragujevca i Ingolštata Pjel Valter Polic režirao je predstavu "Romeo i Julija" prošle godine, a u ovoj će, krajem avgusta, sa kragujevačkim glumcima raditi predstavu "Seobe" po romanu Miloša Crnjanskog.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE