• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklanjamo vam roman Mirjane Đurđević

MONDO i Izdavačka kuća "Laguna" nagradiće najbržeg čitaoca primerkom romana "Deda Rankove riblje teorije".

Šest godina posle inicijalnog objavljivanja romana "Deda Rankove riblje teorije", IP Laguna objavila je reizdanje ovog nagrađenog romana Mirjane Đurđević. Posle romana "Kaja, Beograd i dobri Amerikanac" koji je ove godine nagrađen najprestižnijom regionalnom književnom nagradom "Meša Selimović", Laguna produžava saradnju sa Mirjanom Đurđević i ovim reizdanjem stavlja akcenat na njen nagrađeni roman koji nije izgubio na svojoj aktuelnosti iako je originalno objavljen pre šest godina.

Iza neobičnog naslova "Deda Rankove riblje teorije" krije se još jedna akcija već poznate i popularne detektivke Harijete (za prijatelje i čitaoce - Prljava Hari). U parodiji savremenog srpskog trilera Mirjane Đurđević, koja se čita u jednom dahu, Hari, bivša viša inspektorka za krv i seks MUP-a Srbije, po povratku iz Amerike, neposredno pošto je Srbijom fijuknula "Sablja", saznaje da je ubijen njen bivši ljubavnik Bogdan Banduka – Banda, visoki službenik državne bezbednosti.

U prvi mah se pretpostavlja da se radi o osveti za gubitke nanesene organizovanom kriminalu, međutim, Hari u Aleji zaslužnih građana susreće previše ucveljenih "udovica" za jednu pravoslavnu sahranu! Sticajem nevoljnih okolnosti, oličenih u agresivnosti jedine zakonite među njima, izvesne Krivouste Zore, Hari biva uvučena u nerasvetljavanje Bandine smrti.

Ako želite da osvojite knjigu, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Laguna". Najbrži čitalac koji nam se javi biće u utorak obavešten o načinu preuzimanja nagrade.

Knjiga će u ponedeljak od 18 časova biti promovisana u knjižari "Delfi SKC".
Pored autorke Mirjane Đurđević, publici će se obratiti i urednik "Lagune" Dejan Mihailović, kao i književnik Dule Nedeljković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE