Sjane vesti za sve one koji su obožavali čuvenog Tomija Šelbija i njegovu Peaky Blindersbandu. Netfliks je upravo dao zeleno svetlo za filmu u kojem će glavna zvezda biti niko durgi do maestralni Kilijan Marfi.

Film će režirati Tom Harper, koji je radio i na jednoj polovini serije, a naziv filma još uvek nije poznat. Detalji radnje se drže u strogoj tajnosti, jedino što je otkriveno jeste da će ona biti smeštena u vreme Drugog svetskog rata, prenosi Deadline.

O čemu se radi u "Peaky Blinders"?

Podsetimo, radnja se odvija u siromašnom predgrađu Birmingema prepunom kriminala u periodu nakon završetka Prvog svetskog rata.

Klijan Marfi se vraća u Peaky Blinders filmu.
YouTube/BBC 

Radnja se fokusira na porodicu Šelbi, čiji su članovi pripadnici bande Piki Blajnders, koji zarađuju novac klađenjem, reketiranjem i pljačakama. Bandu vodi Tomi Šelbi (Kilijan Merfi) čije će vođstvo biti testirano kada iz Belfasta dođe inspektor Kembel (Sem Nil) sa zadatkom da očisti grad od bandi.

Bonus video:

Vlastimir Gavrik je sagradio kompletnu scenografiju za film Underground Aleksandra Gavrik

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!