Slušaj vest

Mnogi poznati sjatili su se kako bi podržali našu modnu kreatorku Vericu Rakoćević koja se poslednjom revijom oprašta od modne scene. Prvog koga je ekipa Kurira zapazila, bio je Lazar Ristovski koji se ovoga puta pojavio sam.

Kurir Lazar Ristovski na reviji Verice Rakočević

Tu je bila i Sloboda Mićalović koja je bila raspoložena za razgovor sa medijima. Sloboda je inače u rodbinskim odnosima sa Vericom Rakočević.

Sloboda Mićalović na reviji Verice Rakočević
M.M./ATAIMAGES 

Koleginica Verice Rakočević, Suzana Perić, takođe je pokazala poštovanje, te je svojim prisustvom upriličila ovu ceremoniju. Tu je i Leontina, koja ove noći nije sama, te je tako povela i svoju ćerku.

Suzana Perić na reviji Verice Rakočević
M.M./ATAIMAGES 

Veričina ćerka, Elena Karaman, takođe je podržala majku svojim prisustvom, te je došla sa sinovima, a tu je bio i kreator Bata Spasojević.

Elena Karaman sa sinovima na reviji Verice Rakočević
Antonio Ahel/ATAImages 

Kreatorkin dugogodišnji muž, Veljko Kuzmančević koji je kao i uvek najveća podrška, vodio je računa da sve prođe u najboljem redu.

Kurir Veljo sve vreme vodi racuna da je sve u redu

Pogledajte ko je još od poznatih prisutan na večerašnjoj reviji:

Antonio Ahel/ATAImages Oproštajna revija rakočević verica

Bonus video:

Kurir Revija Verice Rakočević

(Kurir/MONDO/Marina Cvetković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!