• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dom omladine od danas otvoren za posetioce

Dom omladine Beograda, nakon obimne rekonstrukcije koja je trajala pet godina, od danas je otvoren za posetioce, saopšteno je iz ove ustanove.

Prvi koncert u rekonstruisanom DOB-u,u sali "Amerikana" održaće večeras hip hop sastav V.I.P. a u Galeriji biće otvorena izložba slika Ane Knežević "From the limbic depths".

Od sutra će se u Domu omladine održavati i filmske projekcije u okviru 38.FEST-a a od nedelje, 27. februara u programske aktivnosti vraća se i pozorišna umetnost.

Prvi koncert u Velikoj sali zakazan je za 8. mart kada će nastupiti Vlada Divljan i "Nevladina organizacija" sa gostima, članovima sve popularnijeg sastava "Svi na pod".

Dom omladine Beograda u martu će povodom prvog edukativnog festivala uličnog plesa "Dancing City" koji će se održati od 4. do 6. Marta, ugostiti troje renomiranih svetskih koreografa.Oni će održati praktične radionice za profesionalce i amatere koji se bave savremenim plesom.

Pored Američkog kutka, koji već nekoliko godina uspešno radi u Domu omladine, jedna od novina je da će za dva meseca biti otvoren i Evropski informativni centar namenjen prvenstveno mladima, kako bi mogli da dobiju sve informacije o
EU.

Rekonstrukcija DOB-a, prva od osnivanja 1964. godine, a započeta je 2005.godine.
Pored kompletne unutrašnje rekonstrukcije, dom omladine je dobio i sopstvenu opremu za zvuk i svetlo, što će biti dodatna prednost u realizaciji programa.

U rekonstrukciju je uloženo oko 308 miliona dinara i 1,2 miliona dolara donacije američkog naroda.

"Novi" Dom omladine će pružiti značajno kvalitetniju uslugu i program, nego što je to bio slučaj sa starim zdanjem.



(Tanjug/MONDO)

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

M.B.

Znaci poreski obveznici platili 3,8miliona evra a SAD,850 hiljada evra. Nasi mediji,posebno prednjace medijski redakcijski krug dvojke.Oni ce nam mesecima prodavat i to za nase pare propagandu, da je SAD i EU,restaurirao Dom Omladine,iako je ucestvovao samo 18.%(posto) a upravljat ce kulturnim sadrzajem 99.%(posto) Cilj evro-atlantika je jasan stvorit kulturni obrazac holivud edukacije za mlade,pa samo pod tim uslovima mladi Srbije imaju pristup toj svojoj drzavnoj kulturnoj instituciji.

Aleksandra

Konacno!

Idemooo :D

Kul. Jedva cekam veceras nastup Ikca i Relje !!!

SERIJE