• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jubilej "Ljubavnika velikog stila"

Predstava Reja Kunija "Ljubavnik velikog stila", u režiji Vladimira Lazića, biće izvedena 200. put, na sceni Zvezdara teatra.

Predstava je premijerno izvedena 5. aprila 2005. godine i do sada je imala 184 izvođenja na matičnoj sceni i 16 na gostovanjima.

Komad je do sada videlo više od 55.000 gledalaca u Beogradu, Obrenovcu, Pančevu, Novom Sadu, Inđiji, Smederevu, Vranju, Čačku, Lazarevcu, Valjevu, Skoplju, Jagodini...

U glumačkoj postavi su Katarina Žutić, Anastasija Mandić (Isidora Minić), Milan Kalinić, Milorad Mandić Manda, Janoš Tot i Srđan Ivanović.

Predstava je na festivalu "Dani komedije" u Jagodini 2006. osvojila nagradu stručnog žirija "Mija Aleksić" za najbolju predstavu, statuetu "Jovanča Micić" za najsmešniju predstavu po oceni publike, nagradu "Ćuran" za režiju, dok je nagrada "Večernjih novosti" pripala Katarini Žutić za najbolju mladu glumicu na festivalu.

Među priznanjima su i nagrada za skupnu igru i nagrada publike za najbolju predstavu na "Borinim pozorišnim danima" u Vranju 2005.

(Tanjug)



Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nislija

Nikada nisu gostovali u Nisu!!! Nadam se da u skorijoj buducnosti hoce... :(

SERIJE