• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konstantin Kostjukov podneo ostavku

Direktor Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Konstantin Kostjukov podneo je ostavku na tu funkciju, saopštio je nacionalni teatar.

"Uzimajući u obzir razloge ostavke, upravnik Božidar Đurović je ovaj čin direktora Baleta nerado prihvatio, uz konstataciju da je reč o vrhunskom baletskom umetniku", navedeno je u saopštenju, ali nisu precizirani razlozi.

Kostjukov je ostavku podneo u četvrtak, a u narednih mesec dana obavljaće funkciju, do postavljanja novog direktora Baleta.

(Tanjug)

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ana

vrati seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

gledalac

Beskrajno mi je žao. Čovek je igrao u Narodnom pozorištu i dao sve od sebe da podigne nivo baleta. Ono što je najvažnije - on poznaje ljude iz celog sveta i u Narodnom pozorištu su gostovali igrači, ali, ono što je za naše mlade umetnike važno, pedagozi i koreografi. Najbolji igrač na svetu XX veka Vladimir Vasiljev postavio je balet Don Kihot u Beogradu, zato što ga je gospodin Kostjukov pozvao. Plašim se da će u Narodnom opet biti dosadno i učmalo, kao pre njegovog dolaska i osta

MM

Nadam se da se gospodjica Bibic zabrinula, jer ovo znaci da ce morati da smrsa. Stvarno je sramota da profesionalna balerina (koja pritom igra vilu Jorgovan) ima pa bar 65 kg ako ne i 70.

SERIJE