• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba "Face the Reflection" u KC Grad

U četvrtak, 14. aprila u velikoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena izložba fotografija "Face the Reflection" (otvaranje u 20 časova).

Studentkinja beogradskog Fakulteta političkih nauka Ana Dragić autor je zanimljivog projekta u kojem je učestvovalo 10 mladih fotografa iz Beograda i Prištine.

Ono šta su oni radili tokom deset nedelja rada na projektu, možete da pogledate na izložbi koja će biti otvorena u KC Grad u četvrtak uveče.

Izložba je rezultat desetonedeljne virtuelne interakcije na websajtu www.facethereflection.com, 10 mladih fotografa iz Beograda i Prištine.

U tom periodu, svaki od autora je imao "svoju nedelju" u kojoj je inicirao foto-temu na koju su ostalih devetoro odgovarali svojom fotografijom. Naziv teme je bio poznat je jedino autoru-inicijatoru, sve ostalo su bile asocijacije u procesu umetničkog stvaranja, inspirisane motivima iz neposrednog okruženja, navodi se u saopštenju organizatora izložbe.

Projekat je realizovan uz pomoć udruženja za nezavisnu kulturu "Kišobran", Inicijative mladih za ljudska prava i Heartefact fonda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE