• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Studenti preuzimaju UK "Vuk Karadžić"

Do 15. avgusta studenti Fakulteta dramskih umetnosti vodiće Ustanovu kulture "Vuk Karadžić" i organizovati sve programe u ovoj instituciji.

Studentima će sutra na platou ispred Opštine Zvezdara biti predati ključevi UK "Vuk Karadžić", čime će započeti edukativno-umetnički projekat "A sad, malo vi!", koji će studentima pružiti jedinstvenu priliku u vođenju celokupnog programa ove kulturne institucije.

Devetoro studenata grupa za pozorišnu režiju, glumu, menadžment i produkciju FDU-a, tokom mesec dana, upoznaće se sa profesionalnom praksom unutar pozorišta i dobiti priliku da pokaže znanje, kreativnost i organizaciju u vođenju raznovrsnih umetničkih programa.

Umetnički sadržaji obuhvatiće sferu pozorišta, filma, primenjene umetnosti, muzike, projekata društvene odgovornosti, fotografije, a biće tematski podeljeni po danima i besplatni.

Najveći broj programa održavaće se na platou ispred UK "Vuk Karadžić", dok će studentima na raspolaganju biti i scena "Aleksandar Popović", foaje scene "Kult" i kafe klub "Kult".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE