• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema četvrtog dela "Milenijuma"

Materijal koji je Stig Lašon napisao pre svoje iznenadne smrti ipak neće biti pretočen u nastavak serijala.

Lašon, autor trilera "Muškarci koji mrze žene", "Devojčica koja se igrala vatrom" i "Kula od karata", navodno je napisao još dva romana, ali su njegovi rukopisi bili meta svađe njegove porodice, sa kojom nije bio u dobrim odnosima, i dugogodišnje devojke Eve Gabrijelson.

Na veliku žalost vernih fanova "Milenijum" trilogije, Gabrijelsonova je istupila i javno demantovala da je Lašon imao dovoljno materijala za novi roman, a kamoli dva.

"Ukupno postoji oko 200 strana nesređenog rukopisa. Stig je pisao scenu za scenom, i tek kasnije brinuo o tome kako će ih povezati. Par stotina strana nasumično nabacanih scena nisu roman", rekla je ona.

Lašon je iznenada umro od infarkta 2005, uoči objavljivanja prvog dela svoje popularne sage. U Švedskoj su snimljeni filmovi po sve tri knjige koji su naišli na odlične reakcije publike i kritike, a Holivud trenutno snima svoju adaptaciju.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

conrad

Odlična trilogija inače! I filmovi su prilično dobri (ipak je knjiga prava stvar). Ne svidja mi se uplitanje Hollywood-a, pogotovi Daniela Craig-a... Šteta za 4 deo.

SERIJE