• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinosaurusi na Novom Beogradu

Beograd će u naredna dva meseca, počev od 3. septembra, biti domaćin evropske izložbe dinosaurusa.

Replike dinosaurusa u prirodnoj veličini biće postavljene na platou kod Muzeja savremene umetnosti, na Novom Beogradu. Na površini od čak 16 000m², ove neverovatne životinje iz drevnih vremena će vam dočarati svet koji je nekada postojao.

Postavka "Nectar Svet Dinosaurusa" je na potpuno otvorenom prostoru i sadrži 52 eksponata, od kojih je svaki rekonstruisan po poslednjim naučnim otkrićima nemačkog paleontološkog istraživačkog centra a pod strogim nadzorom paleotološkog muzeja iz Hanovera. Pored svakog eksponata može se naći tabla sa svim informacijama o određenoj vrsti.

"Za vreme trajanja izložbe biće organizovane razne akcije ali i kreativne radionice, jednako interesantne, kako odraslima tako i deci. Na posebno kreiranom peščanom prostoru, najmlađi posetioci će biti u prilici da se igraju paleontologa i arheologa", najavljuju organizatori.

Izložba treba da bude otvorena 3. septembra i trajaće sve do 1. novembra. Posetiocima je omogućen ulaz, svakog dana od 9 do 19 časova. Cena ulaznice za odrasle iznosi 400 dinara, dok je za decu uzrasta do 15 godina 350 dinara.

(MONDO)

Komentari 11

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cuca

E to su evropske cene ja bih volela da odem a cene ubijaju

valjevka

lepo bi bilo videti, volella bih da odem, i brata da povedem, ali preskupo, bukvalno preskupo. :( Zao mi je da propustim to.

S.N.

Bas lepo,treba mi vise od hiljadarke da sa muzem i detetom prosetam po livadi oko muzeja.Doduse pored dinosaurusa,ali mnogo je.Nekad smo bitnije dogadjaje posmatrali besplatno,sad ce nam naplatiti i setnju po gradu.

SERIJE