• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova sezona na Kolarcu

Nova sezona Kolarčeve zadužbine u Beogradu biće otvorena 4. septembra promenadnim koncertom violončeliste Filipa Tomića i pijanistkinje Jovane Radovanović.

Na koncertu koji se održava kao deo ciklusa "Kolarčev podijum kamerne muzike" biće izvedene kompozicije Ludviga van Betovena, Riharda Štrausa i Roberta Šumana.

Violončelista Filip Tomić pohađao je Akademski muzički koledž pri Moskovskom konzervatorijumu, na kojem od 2009. studira u klasi profesora Alekseja Seleznjova.

Pored brojnih nagrada na domaćim takmičenjima, zapažene rezultate ostvario je i na međunarodnim takmičenjima u Ukrajini, Austriji, Hrvatskoj, Mađarskoj i Italiji.

U februaru ove godine pobedio je na takmičenju "American Protege" i učestvovao na koncertu pobednika u Karnegi holu u Njujorku.

(Agencije)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

valjevka

nisam isla nikad, sem na neka predavanja profesora moga fakulteta. Zao mi je da do sada nisam isla, ali imam zelju i zelim da ispravim svoj gubitak. Gde se kupuju karte za koncerte koji se tu odrzavaju? Veliko hvala.

Aleksandra

Jedva cekam! Dragi Kolarac! Srecna sam kad vidim koliko mladih ljudi ipak dolazi i voli da slusa klasicnu muziku! Samo napred! :)

SERIJE