• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Milenković sa Filharmonijom na Kolarcu

Beogradska filharmonija i violinista Stefan Milenković u petak će održati koncert u Kolarčevoj zadužbini, gde će premijerno izvesti jedan od tri programa sa kojima će Beogradska filharominija u decembru gostovati u Italiji.

Orkestrom Filharamonije dirigovaće Čarls Olivijeri Munro, a na programu koncerta biće dela Vagnera, Paganinija, Sen-Sansa i Lista.

Milenković kaže da je Paganinijev koncert broj 2 veoma zahtevan jer je mešavina karnevala, opere i melodrame i zahteva delikatnu saradnju sa orkestrom.

Milenković je rekao da se nada da će sa Munroom imati dobro vreme, da je za njega pravo zadovoljstvo da radi sa Beogradskom filharmonijom, kao i da jedva čeka turneju po Italiji.

Italijanska turneja Beogradske filharmonije trajaće od 9. do 22. decembra i u okviru nje biće održano 13 koncerata.

Direktor Filharmonije Ivana Tasovac najavio je i projekat "Pika-točka-tačka" u okviru koje će tri nacionalne filharmonije - slovenačka, zagrebačka i beogradska održati pet koncerata sa istim dirigentima, solistima i programom. Taj projekat trajaće od novembra do 25. maja 2012. godine, sa ciljem da se održava i narednih pet godina.

(MONDO/Beta)

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

@marko

Ako mislis na square 9 stvarno ne znam sta ti se na tom hotelu ne svidja. Pravo je osvezenje za ceo trg. I da se u arhitekturi islo po principu da sve lici na ono sto je vec izgradjeno mi bi danas ziveli u sojanicama...

stana

Tuzno je sto su sve karte podeljene kao i uvek trtomudcima i \"beogradskom\" kremu tj. stoci koja nije nikad ni umela da uziva u ovakvoj vrsti muzike, bitno im je samo da im slika izadje u story ili nekoj tako trecerazrednoj brlji

Joca

A ovaj nek se prvo očešlja - da liči na čoveka, i još ličnost kulture...

SERIJE