• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Odakle sam bila, više nisam" na Sajmu knjiga

Autor zbirke priča danas potpisuje svoju knjigu na Sajmu. Ne propustite!

Na beogradskom Sajmu knjiga danas je promocija i potpisivanje knjige "Odakle sam bila, više nisam" Dejana Tiaga Stankovića koja će vam "zagrejati dušu" u zimskim danima koji dolaze.

Sajam knjiga je prilika da upoznamo mnoge pisce, a jedan od njih je svakako i Dejan Tiago Stanković koji će, na štandu "Geopoetike", danas od 18 i 30 do 19 i 30 časova potpisivati svoju prvu zbirku priča "Odakle sam bila, više nisam".

Ovaj vrsni pripovedač u naše domove već je doneo sunce Portugalije svojim blogovima, ali i odličnim prevodima nobelovca Žozea Saramaga na srpski jezik. Istovremeno Stanković je Portugalcima svojim prevodima otkrio Ivu Andrića, a za svoj rad je dobio i najprestižniju portugalsku nagradu za prevod.

O sebi voli da kaže da je Beograđanin, po obrazovanju arhitekta, po vokaciji prevodilac, otac dva (muška) tinejdžera, osvedočeni poznavalac ljudske duše koji živi u Lisabonu i "pomalo" piše, dodali bismo terajući čitaocima na oči suze od smeha, a ponekad i tuge.

Zato, iskoristite priliku da upoznate ovog šarmera i dobijete potpis u njegovoj knjizi u kojoj ćete, između ostalog, pročitati :

"U Alfami su prozori taman toliki da u svaki može da se urami po radoznala bakica. To što je alfamska mahala na padini okrenutoj ka Težu, to njima nije bitno. Alfamske babe lep pogled na reku slabo zanima. Više vole da znaju šta se radi po komšiluku, da nadziru ko prolazi ulicom i šta se događa dole na kaldrmi ispod veša što se suši po konopcima."

(A. Ć. - MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE