• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rouling, King i Irving dobrotvori

Pisci Džoana Rouling, Stiven King i Džon Irving čitaće odlomke iz svojih knjiga na dobrotvornoj manifestaciji u avgustu u njujorškom Rejdio siti mjuzik holu.

Pisci Džoana Rouling, Stiven King i Džon Irving čitaće odlomke iz svojih knjiga na dobrotvornoj manifestaciji u avgustu u njujorškom Rejdio siti mjuzik holu.

Autori priča o Hariju Poteru, "Bekstvo iz Šošenka" i "Keri", "Svet po Garpu" i "Život nema pravila", čitaće odlomke iz svojih knjiga 1. i 2. avgusta.

Prihod od manifestacije pod nazivom "Veče sa Harijem, Keri i Garpom" namenjen je dvema neprofitnim organizacijama, fondaciji Hejven , koja pomaže glumcima i pevačima koji su zbog nesreća ili bolesti nesposobni za rad, i "Lekari bez granica", humanitarnoj grupi koja pomaže ugroženima u više od 70 zemalja.

Stiven King idejni je tvorac manifestacije, kojui je nazvao "ostvarenjem sna".

"Za mene je to prilika da čitam u društvu dvoje velikih pisaca, a istovremeno da podržim dve veoma zaslužne organizacije", naveo je King u saopštenju.

Džoana Rouling, koja će tom prilikom prvi put posetiti SAD od 2000, navela je da se "Stiven pretvarao da je napet zbog (njenog) odgovora" ali da je to "bio jedan od najprimamljivijih predloga" koji je ikada "dobila u koverti".

Irving, inače Kingov blizak prijatelj, rekao je da se raduje što će upoznati Džoanu Rouling, kojoj je pripisao zasluge za "približavanje cele generacije čitalaca dugim, komplikovanim romanima". Cena ulaznica za manifestaciju kreće se od 12,5 (9,78) do 100 dolara (78,25 evra).

Svi kupci ulaznica dobiće mogućnost da postave pitanje nekom od troje književnika putem mejla, a odgovor će dobiti na projekcijama filmova "Nemoguća misija 3", "Šejtanov ratnik", "Karaula", "Ledeno doba 2", "Divljina", "Romantična parodija", "Niske strasti 2", "Pink Panter", "V kao vendeta" i "Brda imaju oči".

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE