• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pošto pašteta" i ostale premijere

U beogradskim pozorištima će u januaru biti izvedeno pet premijera – sledeće nedelje vrata otvaraju Atelje 212, JDP i Bitef teatar.

Prva premijera u ovoj godini biće održana na sceni “Raša Plaović” Narodnog pozorišta 14. januara i to komad Oskara Vajlda u režiji Nikole Zavišića “Važno je zvati se Ernest”.

Atelje 212 će imati dve premijere – dramu mlade autorke Tanje Šljivar “Pošto pašteta” 15. januara u Teatru u podrumu i predstavu “Plej Popović” po delima Aleksandra Popovića 17. januara na velikoj sceni.

Svojevrsna premijera će biti i izvođenje predstave “Matica” počev od 30. januara u Teatru u podrumu. U ovoj drami je igrao Petar Kralj, a glumci i autori su odličili da kao posvetu preminulom glumcu nastave sa predstavom.

Nacionalni teatar je za 23. januar najavio premijeru predstave “Život je san” Pedra Kalderona de la Barke u režiji Slobodana Unkovskog.

Zvezdara teatar priprema komad “Kumovi”, po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića, a premijera je planirana za 21. januar na sceni “Bata Stojković”.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE