• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uspavana lepotica" na ledu

Nacionalni balet na ledu iz Sankt Peterburga nastupiće na ledenoj sceni Centra "Sava" 21. januara u 20 časova.

Balet, koji je do sada imao više od 7.000 nastupa, beogradskoj publici predstaviće se predstavom "Uspavana lepotica" P. I. Čajkovskog.

Baletska trupa osnovana je 1967. od strane Konstantina Bojarskog i predstavlja nesvakidašnji spoj klasičnog baleta i umetničkog klizanja.

Sastav ovog sjajnog baletskog ansambla sada čini više od 80 vrhunskih plesača, a njihov repertoar se godinama proširivao i dobijao nove scenske, kostimske, plesne i koreografske elemente, koji su dovedeni gotovo do perfekcije.

Trupa je u Beogradu nastupala i prošle godine, kada su izveli predstavu "Krcko Oraščić".
Karte za ovaj događaj mogu se kupiti na blagajnama Centra "Sava" i Bilet servisa.



(MONDO)

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

,,te po na tam,,

,,Trnova ružica,, po leskovački...Princeza je izrasnula u mlogo prijatnu devojku, al jedn dn se preseli u stan u Garetovu palatu kude vu je tatko kupija stan. Princeza tam još neje bila, pa je odila iz sobu u sobu, da se pretalaška, kad je tamo u kujnicu sedela stara vila koja se preobukla u seljanku, kako prede s vreteno. Kako toj još neje videla postavila vu je pitanje: ,,koje toj rabotite? ,,mog li i ja da probam? Staramajka vu dadnu da proba, princeza se natnu na prst i ljosnu na patos.- Sto godine posle, putuvaja je princ kroz Leskovac. Brgo je stigo u ,,Garetovu palatu, sve je zarasnulo u žbunje, i on je pomislija da su umreli, po haustor, na stepenice, oni su zažmali spijev, kad gi je pipnuja, konačno je stigo do stan, sobicu kude je spavala, legnula princeza, lepa ko fotografija. Zaljubija se i odma gu poljubija, ona se razgrušila iz san reknula mu: ,,konačno si došeja, snila sam te! U taj ma, svi su se u Garetovu palatu, probudili, šipražje od trnje je iščeznulo. Te po na tam, princ i princeza su slavili venčanje u restoran. Kraj.

SERIJE