• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"SEEcult" ponovo najbolji

Portal za kulturu u izboru 50 najboljih sajtova časopisa "PC Press".

Portal za kulturu jugoistočne Evrope SEEcult.org iz Beograda treću godinu uzastopno proglašen je najboljim sajtom u oblasti kulture i nauke u Srbiji - u godišnjem izboru 50 najboljih domaćih sajtova koji tradicionalno objavljuje ugledni stručni časopis "PC Press".

Obrazloženje časopisa o pobedniku u kategoriji kulture i nauke za 2011. godinu sajt naziva raznovrsnim i vizuelno nenametljivim.

"Po sadržaju raznovrstan, vizuelno nenametljiv, idejno otvoren, SEEcult.org svakodnevno donosi vesti iz raznih oblasti kulture i kulturnog života Srbije, ali i svih zemalja regiona. Kategorija je mnogo više nego stavki menija, ali lako ćete naći ono što vas zanima, a za one koji žele više od informacije tu je odličan kalendar zbivanja, pregledan katalog institucija i udruženja, te zanimljiv izbor blogova".

"Zahvaljujući redakciji časopisa 'PC Press' što prepoznaje naš napor da profesionalno, sveobuhvatno i raznovrsno predstavimo kulturu i umetnost u Srbiji, ali i regionu i šire, posebno zahvaljujemo i svim saradnicima i partnerima na dugogodišnjoj saradnji u nastojanju da skrenemo pažnju na važnost i ulogu kulture u društvu, ukazujući i na visoke domete, i na probleme sa kojima se suočava", navodi se u saopštenju redakcije sajta.

"Čestitamo i svim ostalim pobednicima pojedinačnih kategorija u izboru časopisa, kao i drugim sajtovima koji su izabrani među 50 najboljih, u nadi da će za sve nas, kao i za naše korisnike, nastupiti vreme koje će omogućiti kontinuiranu trku u kvalitetu, umesto preovlađujućeg preživljavanja i borbe za opstanak", dodaje se u saopštenju.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Др.

Стварно су најбољи. Честитам!

SERIJE