• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolje sa BND-a u Parizu

Pred sedmu Beogradsku nedelju dizajna, veliki kreativni festival u Evropi, koji se održava od 4. do 10. juna u Beogradu, u Kulturnom centru Srbije u Parizu je sinoć otvorena izložba "Najbolje sa Beogradske nedelje dizajna".

Izložbu je otvorio Vuk Veličković, umetnički direktor Kulturnog centra Srbije . Počasni gost na otvaranju je bio Ora Ito, dizajner koji je poznat po brojnim projektima u Srbiji.

Na izložbi su inovativnom multimedijalnom tehnologijom predstavljena predavanja najvećih kreativnih umova 21. veka, a koji su bili gosti na konferencijama Beogradske nedelje dizajna tokom proteklih pet godina.

Otvaranju izložbe prisustvovale su brojne zvanice iz sveta kulture Pariza.

"Zadovoljstvo mi je da upravo ovakvu izložbu prikažemo u Kulturnom centru Srbije, koji svoje programe koncipira ne samo u odnosu na srpsku zajednicu, nego se otvara i ka lokalnoj publici. Verujemo da će ova izložba, koja predstavlja najznačajnija imena svetskog dizajna, da privuče pažnju francuske publike i medija, jer u Parizu ne postoji festival ili konferencija koji mogu da se mere sa našom Beogradskom nedeljom dizajna", istakao je Veličković.

Izložba "Najbolje sa Beogradske nedelje dizajna" biće otvorena u Parizu do 27. maja.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Leedbaw

"u Parizu ne postoji festival ili konferencija koji mogu da se mere sa našom Beogradskom nedeljom dizajna" Ma da, siguran sam da Pariz takvu manifestaciju do sad nije video. Kako da ne... Bitno da ulaznica košta 100 evra.

SERIJE