• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sledeći Mikser na 15 hektara Savamale!

Najveći regionalni festival kreativnosti i inovativnosti održaće se od 28. maja, do 2. juna 2013.godine u Savamali, na više od 15 hektara gradske površine.

U fokusu narednog festivala biće revitalizacija gradskog pojasa uz reku i masovni silazak Beogradjana na obalu Savamale, obzirom da će se festival dešavati od Bristol hotela do Beton hale.

Kroz niz radionica, instalacija i performansa koji će se organizovati u saradnji sa velikim brojem stručnjaka i umetnika iz zemlje, regiona i sveta, organizacija Mikser će nastaviti proces urbane transformacije Savamale, doprineti revitalizaciji obale, posebno Karađorđeve ulice.

Posebnu atrakciju festivala 2013. godine predstavljaće i novi permanentni javni gradski sadržaj, konceptualna ustanova kulture Mikser House, koji će tokom čitave godine na 1000 kvadratnih metara sublimirati sve programe koje promoviše i sam festival.

Tu spadaju sadržaja visoke kulture, preko edukacije iz oblasti savremenih kreativnih disciplina, do marketa širokog spektra inovativnih dizajniranih proizvoda koji obuhvata nameštaj, modu, izdavaštvo, gastronomiju, itd.

Ovogodišnji Mikser je tokom devet festivalskih dana u beogradsku četvrt Savamala privukao preko sto hiljada posetilaca, predstavio je dve i po hiljade učesnika u programu, uspostavio saradnju sa preko 20 internacionalnih institucija kulture i izazvao veliki medijski odjek u zemlji i regionu.

(MONDO, foto Bojan Arsenović)

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stefan

Kroz pustinju i prasumu roman

SERIJE