• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TV: Flertuj znalački

Slogan ovogodišnje Noći istraživača upućivao je na to da bi svako ko poseti ovu manifestaciju trebalo na naučnoj bazi da nauči da flertuje.

Noć istraživača je organizovana u Novom Sadu, Zrenjaninu, Beogradu i Nišu. Posetioci ove manifestacije su imali priliku da se na brojnim radionicama i predavanjima upoznaju sa radom mladih istraživača sa različitih fakulteta.

Istraživači su se najviše potrudili da za nauku zainteresuju školarce ipak i za one malo starije ovogodišnja Noć istraživača bila je itekako zanimljiva.

U Beogradu se centralni događaj odvijao na platou ispred Filozofskog fakulteta. Najviše pažnje privukao je "Istraživački podijum" na kome su istraživači, odnosno plesači hobisti povezali ples, flert i nauku.

Oni kažu da u, danas vrlo popularnom plesu, salsi, svaki pokret ima poruku i da predstavlja svojevrsni znakovni jezik. Brzi pokreti, okreti i zavodljivi pogledi u toku igre dovode do uspešnog flerta.

Nemojte se brinuti ako imate dve leve noge, čak i tako možete biti uspešni na podijumu.



Oni koji nisu bili sigurni da je ples dovoljan za uspešan flert mogli su da odu do "Tabu bine" gde su imali priliku da prošire svoja znanja o seksu, seksualnosti i seksualnom ponašanju.

Sada već sa pristojnim naučnim znanjem o odnosu sa ljudima ko je hteo mogao je da sazna i kakvog su hemijskog sastava kokteli koji pored zaljubljenosti takođe pomućuju pamet.

"Naučni kafe" bio je mesto gde su barmeni znali sve hemijske formule vaših omiljenih koktela koji osim što mute pamet, mogu i da ohrabre nesigurne u flertovanju.

Manifestacija Noć istraživača nastala je 2005. godine i to na nivou Evrope, pod nazivom "Istraživači u Evropi 2005". Inicajtiva se sastoji od jednodnevnog događaja u 32 zemlje Evrope u više od 200 gradova.

Projekat javnosti nudi aktivnosti obrazovno-zabavnog karaktera koje omogućavaju posetiocima da upotpune svoje znanje o istraživačima i da sami istražuju uz dobar provod poslednjeg petka u septembru.

Verujte nam na reč, nespretni pokreti na plesnom podijumu u kombinaciji sa "naučnim" saznanjima o odnosu među ljudima su savršen recept za flert. Tako ćete sigurno dobiti broj telefona lepe devojke koja će vas rado naučiti da igrate salsu.

(MONDO/D. H. N.)

Za više Mondo TV video priloga posetite našu rubirku MondoTV, a ukoliko imate zanimljivu priču pošaljite nam mail na [email protected], ili nam šaljite linkove ili poruke na Twitteru s hashatagom #MondoTV.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE