• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maca ipak kandidat za upravnika

Glumac Dragan Marinković Maca zvanično predložen za upravnika Pozorišta mladih.

Lutkarsko pozorište u Novom Sadu ostalo je juče bez upravnika, pošto je direktor Zoran Đerić juče podneo ostavku na to mesto. Predsednik Upravnog odbora predložio je Marinkovića.

"Maca je sposoban, i pravi čovek za ovo mesto. On je bio najbolji student u generaciji, i poznat je po značajnim ulogama, a ne samo po Farmi i Velikom Bratu", rekao je predsednik UO Pozorišta mladih Branko Koprivica.

Pre nekoliko nedelja, najava Marinkovićeve kandidature podigla je veliku medijsku prašinu. Glumac je posle nekoliko dana objavio da se neće kandidovati zbog medijske hajke koja je nastala oko te vesti.

Glumac sa diplomom Akademije scenskih umetnosti u Sarajevu aktivno radi i snima na području bivše Jugoslavije, ali ga je srpska publika upoznala najpre kao učesnika rijalitija Veliki Brat VIP i Farma. On je istakao da mu se svojevremeno zamerao antiratni aktivizam, a da mu se sada u javnosti prebacuju "neke druge stvari".

(MONDO)

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

maki

Maca sadrzi veliki glumacki talenat,covek je inteligentan,obrazovan,a njegov prostakluk,pa ljudi on je sarajevski mangup.

nina

Ne razumem, sta fili Maci? On je covek zavrsio fakultet glumio u mnogim filmovima.. gledala sam nekoliko njegovih predstava.. da li je neko od vas mozda pogledao, pre nego sto ste ga osudili i osuli paljbu po njemu.. svasta!

Madonna

Pogledajte neki njegov film ili prestavu pa onda sudite.

SERIJE