• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maca: Neću da budem upravnik!

Glumac insistirao da se povuče predlog da postane upravnik Pozorišta mladih u Novom Sadu.

Nedeljama je kandidatura glumca Dragana Marinkovića Mace za upravnika tog teatra tema u medijima. Glumca je najpre predložio Upravni odbor pozorišta, pa se sam povukao, pa su ga juče opet predložili, pa se danas opet sam povukao i oglasio saopštenjem za javnost.

"Hvala onima koji su me predložili na tome što su prepoznali moju iskrenu nameru da unesem novi kvalitet u rad Pozorišta. Prepoznali su i iskustvo stečeno u više od 50 teatarskih premijera, nagrade i diplomu sa zvanjem studenta generacije", naveo je Marinković u saopštenju koje su prenele domaće agencije.

"Kao čovek kojem je Novi Sad u srcu, kome se dete ovde rodilo i grad koji sam zavoleo baš zbog toga što je otvoren za sve ljude dobre volje, spreman sam da pružim svoj doprinos na svakom planu, a ponajpre u oblasti koja predstavlja moj životni poziv, ali ne po cenu šikane kojoj smo ja i moja porodica izloženi proteklih dana", naveo je Marinković.

Onima koji su sproveli "bezočnu kampanju" protiv njega Maca je poručio da se nada da će makar upola toliko truda uložiti u raskrinkavanje ljudi koji su poslednjih godina unesrećili Srbiju.

"Moja namera bila je potpuno drugačija, da narodu, makar na trenutak, vratim osmeh na lice", zaključio je on.

Maca je na svom Twitter nalogu "svim dušebrižnicima, pozorišnim eruditima i lažnim moralistima" poslao Azrinu pesmu "Poljubi me", a zatim napisao "Bolje biti neuljudan, nego dosadan", citat iz Šekspirovih "Veselih žena vindzorskih".

(MONDO)

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aka

Ja sam za to da se svakom čoveku pruži prilika da se pokaže! Daj mu kao običnim ljudima 3 meseca probnog rada, ma može i godinu dana. Pa, nek se pokaže! Ko zna, možda bi se i pokazao. Pa i raznim političarima lepim, očešljanim, kulturnim smo dali šansu...što je on drugačiji? I što vam smeta što je Bosanac???

Petar ns

Đe njega u pozorište???On je najbolji u Đavi sa crnim vinom.Klasičan folirant!

Perhan

Gori od njega su samo ovi sto su ga predlozili i u javnosti izazvali buru,to je van svake pameti da on negde zastupa kulturu..I ovako nam u svim oblastima svasta rade,kako vam samo to pade na pamet nas Novi Sade?!

SERIJE