• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Raskršća" i zašto posetiti Sajam knjiga

Izdavačka kuća Laguna za 57. Međunarodni sajam knjiga (21. – 28. oktobar) pripremila je mnogo iznenađenja kako kada su u pitanju ekskluzivni naslovi, tako i kada su popusti u pitanju.

Na predstojećem Sajmu svetsku premijeru imaće knjiga Vilijema Pola Janga "Raskršća", koja izlazi mesec dana pre američkog izdanja. Autor bestseler romana "Koliba" u svom novom delu upoznaje nas sa egoistom koji je ponosan što je uspešan biznismen na vrhuncu karijere, a koga izliv krvi u mozak ostavlja u komi.

Laguna će na Sajmu predstaviti i "Potragu za suncem", novi roman Tonija Parsonsa,koji govori o porodici i njenom egzotičnom putovanju u potrazi za ostvarenjem svojih snova, a umesto toga otkriva istinu o sebi. Tu je i delo nobelovca Žozea Saramaga "Putovanje jednog slona", po značaju i književnoj poruci nesumnjivo može da se apostrofira kao njegovo testamentirano delo.

Počev od nedelje u prodaji će biti i dvotomni roman Edvarda Raderfurda "Njujork", priča o tome kako je za četiri veka najvažniji američki grad postao meta svetske zavisti, Velika jabuka, obožavana i omražena, sve dok oni koji su joj ponajviše zavideli nisu pokušali da je unište.

Ljubitelji TV serije "Jagodići" obradovaće se što ekskluzivno za Sajam knjiga izlazi novi roman nagrađivanog pisca Đorđa Milosavljevića "Jagodići – knjiga prva – Pokladske vatre" i prati događaje iz popularne serije.

U ediciji "Klasici svetske književnosti" Laguna će za Sajam objaviti Šeksipirove "Četiri tragedije" ("Romeo i Julija", "Hamlet", "Magbet" i "Kralj Lira"), dok su za najmlađe čitaoce spremili novu knjigu Uroša Petrovića "Zagonetne priče – knjiga peta", koja donosi nove izazove za sve radoznalce.

Ono što će svakako obradovati ljubitelje knjiga je da je Laguna najavila „do sada neviđeni popust“, pa će tako cena 500 dela biti niža za 70 do 90 odsto.

Gosti Laguninog štanda, koji će ponovo biti u Hali 4, biće autori: Uroš Petrović, Ljubivoje Ršumović, Jelica Greganović, Ana Radmilović, Mirjana Đurđević, Ana Vučković, Dejan Stojiljković, Đorđe Milosavljević, Ivana Kuzmanović, Isidora Bjelica, Jelena Bačić Alimpić, Vesna Dedić, Sanja Marinković, Dejan Lučić, Aleksandar Ignjatović i Vanja Bulić, ali i olimpijska šampionka Milica Mandić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE