• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Snežana i sedam patuljaka" u Radoviću

Premijera predstave "Snežana i sedam patuljaka" i rođendan pozorišta održaće se večeras sa početkom u 20 sati u novoj zgradi Malog pozorišta “Duško Radović” na Novom Beogradu.

Motivi bajke nisu neurotični simptomi već nešto što čoveku pomaže da bolje racionalno shvati, kako bi ih se mogao osloboditi.

Takvi motivi doživljavaju se kao čudesni, jer deca osećaju da su shvaćena i cenjena njegova najdublja osećanja, nade i strepnje, a da svi oni nisu morali biti izvučeni na površinu i istraženi na oštroj svetlosti racionalnosti koja mu je još nedostupna.

Bajke obogaćuju život deteta i daju mu čarolijsko svojstvo upravo zato što ono tačno ne zna kako su priče izvele svoje čudo nad njim.

Kompletna autorska i glumačka ekipa predstave zajedno je komponovala muziku za ovu specifičnu postavku "Snežane i sedam patuljaka".

Priča o ljubavi, večitoj borbi između dobra i zla i vrednovanju čovekovih vrlina prikazana je na jedan neobičan način uz pomoć maštovitih svetlosnih instalacija, igre senki i krajnje neuobičajnu muziku komponovanu od strane novonastalog benda koji je nastao pod vođstvom čuvenog švajcarskog kompozitora Svissa Vea.

U predstavi igraju Maša Dakić, Nikola Vujović, Dušica Sinobad, Jelena Ćuruvija Đurica, Aleksandra Anđelković, Ljiljana Peroš, Filip Jevtić, Miloš Anđelković, Bojan Lazarov, Nemanja Brajović Fita, režiju potpisuje Nikola Zavišić, a teksti dramaturgiju Maja Pelević.

Malo pozorište "Duško Radović" premijerom predstave "Snežana i sedam patuljaka" obeležava 63. rođendan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE