• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enciklopedije za ljubitelje prirode

Predstavljamo vam i poklanjamo dve knjige iz edicije "Velika enciklopedija".

Edicija "Velika enciklopedija" izdavačke kuće Knjiga komerc sadrži 12 tomova koji pružaju uvid u sve naučne oblasti najbitnije za naše postojanje i život na Zemlji. Naučni serijal s naslovima: "Svemir", "Evolucija i genetika", "Biljni svet", "Beskičmenjaci", "Ribe i vodozemci", "Gmizavci i dinosaurusi", "Ptice", "Sisari", "Ljudsko telo", "Energija i kretanje", "Tehnologija", "Klima i vremenske prilike" je namenjen svim radoznalima i spremnim da pronađu odgovore u ovoj bogatoj riznici znanja.

MONDO iz ove edicije namanjene ljubiteljima prirode izdvaja dve knjige koje će pokloniti onima koji nam prvi pošalju poruku u Inbox na našoj Facebook stranici.

Prva knjiga, "Svemir", posvećena je istraživanju Sunca i svake planete koja čini naš solarni sistem. Vrhunske fotografije, 3D ilustracije i grafike podrobno prikazuju stvaranje i prirodu brojnih blistavih tačaka koje krase noćno nebo i daju odgovor šta se nalazi iza njih. Takođe, knjiga sadrži i beleške o onima koji su istraživali istinu o postanku života na Zemlji, od starogrčkih astronoma, preko Kopernika, Galilea, do Njutna i Haleja.

U šestoj knjizi edicije "Velika encikopedija", "Gmizavci i dinosauri", podrobno su opisana ova davno izumrla stvorenja, kao i nekoliko teorija o razlozima izumiranja dinosaurusa. Danas postoji oko 8.200 klasifikovanih vrsta gmizavaca: gušteri, tuatare, kornjače, zmije i krokodili, koji zbog građe nogu nemaju mnogo sličnosti s davnašnjim srodnicima.

Sve do sada objavljene knjige, kao i "Gmizavci i dinosauri", dostupne su na kioscima, kod kolportera kao i na štandu Knjige komerc na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu po cena od 450 dinara.

Verni čitaoci koji kupe celu ediciju i to mogu da dokažu fiskalnim računima stiču mogućnost da dobiju vredne nagrade izdavačke kuće Knjiga komerc, a detaljnije informacije o nagradnoj igri će biti naknadno objavljene.

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mrzovoljko

Koliko komentara na text ima toliko ima i obozavatelja enciklopedija. Enc. su uvek u modi? Uvek? Sem mene niko nista nije napisao.

Mrzovoljko

Enciklopedije su jako korisne a lepe su i za poklon. Neke decije enc.imaju na svakoj strani slagalicu. Medjutim,sve to skupo kosta. I polovne su skupe. Ali kad ih kupimo imamo ih vecno.

SERIJE