• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajaga: Vidimo se kad otopli

Šesti dan beogradskog Sajma knjiga bio je u znaku potpisivanja knjiga mnogih pisaca na svim štandovima većih izdavačkih kuća.

Među mnogim poznatim ličnostima, na štandu "Novosti", pevač i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga dočekao je čitaoce sa knjigom "Vodič kroz snove" u kojoj su sabrani svi stihovi njegovih najpopularnijih pesama.

Mnogo mladih sjatilo se oko štanda kada se pojavio Bajaga.

Ušetao je u svom prepoznatljivom, ležernom stilu, bio je rad da svakom klincu posveti vreme, da mu potpiše knjigu, malo popriča s njim ili se fotografiše.

Bajaga je za čitaoce MONDA otkrio šta voli da čita i kada planira neki veći koncert u Beogradu.

Kao iz topa odgovorio je da voli sve knjige o Beogradu, ali posebno mu se dopala jedna koju je skoro pročitao.

"Još uvek nisam stigao da obiđem sve štandove i potražim neke nove knjige, ali poslednje što sam pročitao je 'Beograd ispod Beograda' autora Vidoja Golubovića i Zorana Nikolića. Knjga govori o lagumima ispod naše prestonice. Oduševilo me je čega sve ima ispod nas. Knjiga je odlična i preporučujem je svima", rekao Momčilo za MONDO.

Bajagić je objasnio da će sačekati da prođe zima, jer je "zima dobra samo za klizanje" i da će sa prvim znacima proleća napraviti jedan veliki beogradski koncert sa "Instruktorima".

"Planiramo da sviramo negde u maju ili junu", rekao je Momčilo, a da do tada uzmite "Vodič za snove" u ruke, pustite neku staru Bajaginu "stvar" i uživajte.

MONDO portal je u okviru ovogodišnjeg Sajma knjiga uspeo da prisustvuje i brojnim promocijama knjiga namenjenih najmlađoj populaciji.

Promocije su kako to deci i priliči bile pune novih naslova, a korice su veselim i šarenim dizajnom, uz slatkiše i velike lutke dečijih omiljenih junaka.

Posebno iznenađenje za mališane spremio je Telekom Srbija, koji je kao jedan od prijatelja Sajma, predstavio đačke mt:s pakete, a prisutni su slaganjem slagalice imali priliku da osvoje nagrade i dobro se zabave.

(MONDO)

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

LORD

Ja ne znam sta vi ljudi slusate elitne odrede i cviju kad vam ne valja Bajaga. Toliko hitova ima i lepih pesama da niste svesni da ih on peva a pametujete tu...

ajizatsana

Bajaga - Ogroman talenat!

Anastasia

LEGENDO!!!VOLIM TE!!!

SERIJE