• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokan Mladenović podneo ostavku,glumci srećni

Upravnik "Ateljea 212" Kokan Mladenović podneo je danas ostavku i o tome je obavestio osnivača Skupštinu Grada. Ansambl presrećan i za novog upravnika predlaže Ivanu Dimić.

Njegovu ostavku tražio je od juna meseca veći deo glumačkog ansambla, a Mladenović je nakon davanja ostavke izjavio da je pet meseci nesuglasica negativno uticalo na poslovanje kuće koja je u protekle tri godine, kako je istakao, zabeležila odlične rezultate.

"Veoma smo zadovoljni i okrećemo se budućnosti. Presrećni smo. Mi smo očekivali ovo i nadali se takvom ishodu. sada treba da ovu kuću vratimo u normalu. Moramo da radimo, da prionemo na posao, to je sad najbitnije, da vratimo publiku jer su nam sale prilično ispražnjene", izjavila je Tanjugu glumica i član Upravnog odbora Ateljea Gorica Popović i dodala da je za vršioca dužnosti upravnika predložena dramaturg Ivana Dimić.

"Mi smo predložili Skupštini grada Ivanu Dimić, izvanrednu osobu koja je bila naš član dugo godina, kao dramaturg u Ateljeu, a bila je i direktor Drame Narodnog pozorišta, gde je sada dramaturg. Nadamo se da će to biti usvojeno, jer ona je neko ko poznaje i voli Atelje, kreativna i sjajna osoba", naglasila je Popovićeva.

Madenović je najavio da će, nezavisno od ostavke, doći na svečano uručivanje nagrada povodom Dana Ateljea - 12. novembra i izrazio nadu da će to učiniti svi članovi kuće, ali Gorica kaže da ona toj manifestaciji neće prisustvovati.

"Ne želim da prisustvujem. U Ateljeu nije nikad bilo takvog nagrađivanja, to je nastalo pod Kokanom. Meni se ta praksa ne dopada. Mada sam glasala, teška srca za to na Upravnom odboru, ne bih želela da gledam kako on dodeljuje neke nagrade", zaključila je ona.

(MONDO/Tanjug)

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mare

kad si sposoban i pametan svi te mrze!

Lilly

Mozda sam malo vise zauzimala stranu glumaca do sada, ali kada sam procitala zadnji pasus gde Gorica nece da dodje na dodelu jer ce on(Kokan) da uruci nagrade, pricinilo mi se da ipak tu ima neceg sto svi mi ne mozemo da vidimo i shvatimo, i da nisu ti glumci imali bas ciste namere.

Beogradjanin86

Putuj igumane!

SERIJE