• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na stand up!

MONDO i Dom omladine poklanjaju vam dva puta po dve karte za stand up predstavu "Na rubu Evrope", koja će se održati večeras sa početkom u 20 sati.

Pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Stand up". Dobitnici će odmah biti obavešteni putem emaila o načinu preuzimanja nagrada.

Poznati hrvatski skomičar Željko Pervan nastupa širom regiona i večeras će konačno posetiti srpsku prestonicu.

Jedno od najprepoznatljivijih lica hrvatske televizije Željko Pervan već neko vreme dar za satiru i humor "preusmerava” sa malih ekrana na daske koje život znače – i to u formi stand up-a. Predstavom “Na rubu Evrope" puni dvorane širom eks-yu regiona i veruje da su brojnost i smeh gledalaca najbolja potvrda za vrednost njegovog rada.

Bilo da nastupa u Puli, Mostaru ili Celju – Pervanovi satirični osvrti na društvenu stvarnost i humoristično raskrinkavanje politike i društva nailaze na podjednako dobre reakcije publike. Valjda zato i što je karijeru započeo “za života” bivše Jugoslavije njegova komedija razmatra one "rubne" teme i iskustva bliska svima onima koju su u toj zemlji nekada živeli.

“Stand up nisu vicevi i nije imitiranje, stand up je verbalno crtanje pa iz te činjenice izviru teme kojima se bavim, politika i političari, lažne veličine kojima skidam metafizički pokrov, a tu je svakako Evropska unija, Britanci i mali narodi, balkanske svađe s akcentom na moj narod i državu, muško-ženski odnosi, deca i bračni odnosi, umetnici i likovi kod Tolstoja i Dostojevskog – uglavnom više se bavim ljudskim karakterom nego konkretnim ljudima”, objašnjava Pervan.

Stand up predstava će se održati u beogradskom Domu omladine, a karte koštaju 1.000 dinara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE