• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Precrtana stvarnost" u Novoj galeriji

Izložba "Precrtana stvarnost" biće svečano otvorena u ponedeljak 28. januara u 20 sati u Novoj galeriji.

Kao rezultat projekta na kojem su sarađivali agencija Abnormal Advertising Agency, fotograf Nemanja Maraš i ilustratorka Aleksandra Jevtović svečano će biti otvorena izložba u Novoj galeriji koja se nalazi na Andrićevom vencu 6.

Fotografije prikazuju glavne aktere u svetu realnog i mašte u simbiozi ličnih identiteta i njihovih neostvarenih, ali očekivanih snova. Prisutni će imati i priliku da pogledaju kratak film Marka Ranđelovića, kao i njegove fotografije zabeležene tokom snimanja.

Abnormal Advertising Agency drugu godinu za redom organizuje izložbu fotografija u cilju isticanja kreativnih mogućnosti i nesvakidašnjih pristupa u polju umetnosti i advertajzinga.

Glavni akteri na fotografijama svojim aktivizmom i uspehom ostvarenim u oblastima kojima se bave pokazuju da ukoliko težimo određenim ciljevima i posedujemo veliku želju da ih ostvarimo – ništa nije nemoguće. Maša Rebić, naša poznata književnica, Srđa Popović, direktor CANVAS-a i osoba koja se našla u vrhu liste 100 globalnih mislilaca, Biljana Mišić, poznati model i glumica, su samo neki od prijatelja agencije Abnormal, koji su svojim likom i delom ovom projektu dali težinu i posebnu notu.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE