• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madam Baterflaj uživo na Tajms skveru

Njujorčani će ovog meseca prvi put uživo na Tajms skveru moći da prate operu "Madam Baterflaj", u pokušaju Metropolitena da privuče mladju publiku.

Njujorčani će ovog meseca prvi put uživo na Tajms skveru moći da prate operu "Madam Baterflaj", u pokušaju Metropolitena (Metropolitan) da privuče mladju publiku.

Režim saobraćaja biće izmenjen, a 650 besplatnih stolica biće postavljeno na Tajms skveru, čuvenom kao mesto na kome stanovnici Njujorka dočekuju Novu godinu.

Imajući u vidu pad prodaje ulaznica za opere, Metropoliten je pokrenuo kampanju kojom želi da privuče mladju publiku i izmeni svoj imidž. U okviru kampanje, ta operska kuća ponudila je živi prenos svojih komada u bioskopima, kao i njihovo besplatno snimanje sa Interneta.

Upravnik Metropoliten opere Piter Gelb najavio je da će prvo izvodjenje "Madam Baterflaj" u režiji Entonija Mingele, 25. septembra, moći da se vidi na gigantskom ekranu na Tajms skveru.

"To je simbol naših planova da Met ostane povezan sa mejnstrim kulturom i savremenim životom i doneće nam novu publiku", naveo je Gelb u saopštenju.

"Madam Baterflaj" direktno će se prenositi i na gigantskom ekranu na trgu ispred Linkoln centra (Lincoln), u kojem se nalazi Metropoliten opera.

(Beta-Rojters)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE