• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pijanista Berezovski otvara ciklus "Velikani"

Koncertom pijaniste Borisa Berezovskog, u okviru ciklusa "Velikani muzičke scene", 9. novembra u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, počinje nova muzička sezona, najavljeno je u Beogradu. Berezovski će izvesti dela Rahmanjinova, Šopena i Godovskog.

Koncertom pijaniste Borisa Berezovskog, u okviru ciklusa "Velikani muzičke scene", 9. novembra u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, počinje nova muzička sezona, najavljeno je u Beogradu.
Berezovski će izvesti dela Rahmanjinova, Šopena i Godovskog.

U okviru ciklusa "Zvezde u usponu", 16. decembra će nastupiti Robi Lakatoš, a koncerte će održati i gitarski duo Džon Vilijams - Džon Eteridž, violinsta Leonidas Kavakos i pijanista Peter Nadj.

Mirjana Lazarević iz Centra za muziku skrenula je pažnju na koncert za četiri, šest i osam ruku na dva , tri i četiri klavira koji će se održati 4. februara iduće godine, čime će biti obeleženo 75 godina Velike dvorane Kolarčeve zadužbine.

Sedamdeset peti rodjendan Rodiona Ščedrina biće obeležen 23. aprila iduće godine koncertom pijanistkinje Jekatarine Mečetine, kome će prisustvovati i Ščedrin, čija će dela biti izvedena te večeri i njegova supruga Maja Plisecka.

Komplet karata za ciklus "Velikani muzičke scene" prodavaće se do 20. oktobra po ceni od 4.500 dinara, dok će pojedinačne karte biti u prodaji mesec dana pre održavanja koncerta.

Najavljeno je i da 1. novembra počinju koncerti u okviru ciklusa "Muzička radionica", u Muzičkoj galeriji, a 5. novembra počinju promenadni koncerti iz ciklusa "Kolarečev podijum kamerne muzike".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE