• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koja knjiga ima najneobičniji naslov?

Knjiga "How Green Were the Nazis?" (Koliko su zeleni bili nacisti?) ovogodišnji je favorit za nagradu Bookseller/Diagram za najneobičniji književni naslov.

Knjiga "How Green Were the Nazis?" (Koliko su zeleni bili nacisti?) ovogodišnji je favorit za nagradu Bookseller/Diagram za najneobičniji književni naslov.

Knjiga Tomasa Zelera, Franc Jozefa Brugemajera i Marka Kjoka prvo je, po rečima autora, delo koje istražuje ekološku politiku Trećeg rajha.

Za nagradu su nominovane i knjige "The Stray Shopping Carts of Eastern North America: a guide to field identification" (Bačena kolica za kupovinu na istoku Severne Amerike: vodič za identifikaciju) Džulijana Montagjua i "Tattooed Mountain Women and Spoon Boxes of Daghestan" (Tetovirane žene sa planine i kutije za kašike Dagestana) Roberta Čensinera, Gabiba Ismailova, Magomedkhana Magomedkhanova i Aleksa Binija.

U konkurenciji su i "Di Mascio's Delicious Ice Cream, Di Mascio of Coventry, an Ice Cream Company of Repute, with an Interesting and Varied Fleet of Ice Cream Vans" (Di Mašov ukusan sladoled, Di Mašo iz Koventrija, ugledni proizvodjač sladoleda, sa zanimljivim i raznolikim kamionima za prodaju) Rodžera De Bera, Harvija Fransisa Pičera i Alana Vilkinsona, kao i "Proceedings of the Eighteenth International Seaweed Symposium" (Izveštaj sa 18. medjunarodnog simpozijuma o morskoj travi).

Za neobično priznanje nadmetaće se i "Better Never To Have Been: the Harm of Coming Into Existence" (Bolje bez dolaska na svet: loše strane postojanja) Dejvida Benatara.

Dobitnik će biti odabran na osnovu glasanja na ovom sajtu , a njegovo ime biće saopšteno 13. aprila.

Prošlogodišnji pobednik bila je knjiga "People Who Don't Know They're Dead: How They Attach Themselves to Unsuspecting Bystanders and What to Do About It" (Ljudi koji ne znaju da su mrtvi: Kako se približavaju naivnim prolaznicima i šta činiti) Garija Leona Hila.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE