• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tango na Belefu

Izvor mondo.rs

Najveći regionalni tango festival biće održan u okviru Beogradskog letnjeg festivala.

Dva dana, 3. i 4. jula, ljubitelje plesa očekuju besplatni sadržaji posvećeni tangu. Nastupaju Ivan Terasas i Sara Grdan, svira Tanguango kvartet, biće održani časovi tanga i argentinskog folklora čakarere, revija Marine Mićanović...

Glavne zvezde festivala su Ivan Terasas (Argentina) i Sara Grdan (Hrvatska) koji su se posle 7 godina  u Americi preselili u Evropu i u ovdašnji tango uneli novu svežinu. Ivan i Sara redovno nastupaju na  velikim svetskim plesnim i tango festivalima sarađujući sa nekima od trenutno najslavnijih producenata i  koreografa tango predstava i performansa.

Na festivalu će nastupiti i kvartet Tanguango koga čine pet mladih akademski obrazovanih devojaka iz  Beograda. Za svoja izvođenja tango kompozicija već su osvajale internacionalne nagrade, a ovo će im biti  treći nastup pred publikom u svom gradu.

Festival "Belgrade Tango Encuentro" svake godine u Beograd dovede neke od najvećih tango umetnika  današnjice i privuče oko 500 plesačica i plesača iz četrdesetak zemalja sveta. Tako je tokom svoja četiri dosadašnja izdanja uspeo da se pozicionira među najatraktivnije i najposećenije tango festivale u Evropi.

Organizator festivala je Institut Tango Natural, najveća tango organizacija u regionu u okviru koje se razvija jedna od najmasovnijih i najbrže rastućih tango škola u Evropi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE