• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čitaš Dokinsa, Hokinga i Sagana? Ovo je za tebe!

Izvor mondo.rs

Festival nauke i Francuski institut pozivaju sve zainteresovane da se prijave i budu deo Radionice za Naučne Komunikatore - trodnevne konferencije koja će biti održana od 4. do 6. oktobra u Beogradu.

"Ako ste razmišljali kako da svoje znanje približite nekome ko se naukom ne bavi, ako ste često posećivali Festival nauke, ako vam nije strano da se igrate vatrom i strujom, ako gledate pred spavanje naučne ekperimente na Youtube, čitate Dokinsa, Hokinga i Sagana, ili volite da rešavate logičke zadatke, onda je RNK konferencija mesto na kome ćete sresti ljude slične sebi" stoji u pozivu Festivala nauke.

Tim domaćih i francuskih predavača će tokom intenzivog trodnevnog kursa predstaviti niz različitih pristupa u promociji nauke kroz ekperimente, predavanja, simulacije i druge aktivnosti.

Cilj interaktivnih radionica je da svaki polaznik savlada osnovne veštine i tehnike prezentovanja različitih naučnih fenomena i da dobije priliku da svo savladano umeće predstavi na sedmom Festivalu nauke.

Prva generacija polaznika RNK, dodatno će se usavršavati na ovogodišnjoj konferenciji ali će i preuzeti ulogu mlađih saradnika na obuci novih polaznika.

Na radionicu mogu da se prijave studenti osnovnih i master studija mlađi od 26 godina.

Rok za prijavljivanje učesnika je 25. septembar, a broj mesta ograničen.

Pod sloganom "Superheroji su među nama", sedmi Festival nauke, najveći događaj koji promoviše nauku u Jugoistočnoj Evropi,  biće održan od 5. do 8. decembra 2013. godine u Beogradu.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE