• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Naručeni koncert" u Domu omladine

Izvor MONDO/Agencije

U velikoj sali DOB-a predstavom "Naručeni koncert" Milice Gutović nastavlja se program "Pozorište ponedeljkom".

Program je započet ove sezone sa ciljem da približi umetnost teatra mladoj publici. Cena ulaznica je 200 dinara, a uz đačku knjižicu 100 dinara.

"Naručeni koncert" je autorski projekat glumice i baletske igračice Milice Gutović. Priču je napisala inspirisana istoimenom monodramom Franca Ksavera Kreca, nemačkog pisca, glumca i reditelja. Ona igra u predstavu, za koju je uradila i koreografiju i režiju, a partnerka na sceni joj je devojčica sa violinom Sofija Glavičić.

Komad govori o mladoj ženi koja živi u velikom gradu, uspešna je u svom poslu, ali je to ne čini srećnom. Usamljena je i svakodnevnica joj se svodi na mehaničko ponavljanje radnji koje daju privid života. Predstava je rešena samo pokretom i plesnim tačkama, bez ijedne izgovorene reči.

Milica Gutović je završila baletsku akademiju Rosela Hajtauer u Kanu (Francuska) Akademiju umetnosti, smer gluma, u klasi profesora Predraga Ejdusa. Do sada je angažovana na raznim pozorišnim projektima, kao i u Teatru SKC (predstave "Draga Jelena Sergejevna", "Kad padne noć"). Radi i u okviru trupe Arijadna.

Program DOB-a "Pozorište ponedeljkom" svakog prvog dana u sedmici u večernjim časovima otvara vrata formalnim i neformalnim pozorišnim grupama u kojima učestvuju mladi, a ovi teatarski projekti biće praćeni radionicama i susretima sa afirmisanim rediteljima, glumcima, piscima, scenografima.

Ovim projektom DOB želi da pomogne svima koji se trude da ožive omladinsku scenu, školske sekcije i amaterske družine i ponudi još jednu edukativnu i kreativnu mogućnost istinskim ljubiteljima pozorišta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE