• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lečićeva "Opomena" u UK Palilula

Izvor MONDO/Agencije

Predstava "Deset godina posle Zorana Đinđića" biće izvedena 23. decembra.

Predstava Branislava Lečića "Opomena - deset godina posle Zorana Đinđića" uvrštena je u redovni repertoar scene "Stamenković" u Ustanovi kulture Palilula, gde u ponedeljak biti izvedena prvi put od premijere održane proletos u Sava centru.

Za ovu muzičko-scensku alegoriju Lečić potpisuje režiju, produkciju i uobličenje teksta, u saradnji s dramskom autorkom Branislavom Ilić, a pojavljuje se i kao jedan od aktera, zajedno sa 16 mladih glumaca.

Cilj ovog autorskog dela je da unese ideje Đinđića u naš svakodnevni život i da pozorište bude delatno, stvarno, pokretačko i inspirativno, mesto promišljanja i zapitanosti, poručio je Lečić.

U predstavi se prepliću igrani segmenti, uz upotrebu scenskih efekata, video zapisi, dokumentarne sekvence, sa plesnim i muzičkim tačkama.

U ansamblu glume, pevaju i igraju Lidija Cvetić, Iskra Brajović, Tijana Maksimović, Maja Jovanović, Miljana Gavrilović, Jelena Rakočević, Marta Milosavljević, Milena Jovašević, Vladan Milić, Andrija Daničić, Lazar Dubovac, Boris Kargotić, Marko Milovanović, Janko Cekić, Đorđe Kreća i Aleksandar Milisavljević.

Asistent režije je Dejan Janković, koreograf Bojana Mišić, muziku je komponovala Irena Popović, a Dragica Laušević potpisuje kostim.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE