• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Disko filharmonija!

Izvor mondo.rs

Beogradska filharmonija i Kamerni hor iz Novog Sada planiraju nesvakidašnji spetakla!

 Disko filharmonija! Izvor: MONDO, Petar Stojanović

Izvor: MONDO, Petar Stojanović

Svi koji vole disko zvuk moći će da uživaju uz klasiku popularne muzike u izvođenju Beogradske filharmonije i Kamernog hora iz Novog Sada, 26. decembra na Kolarcu, kao i dan kasnije u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

"Prava prilika za sve koji Novu godinu nisu planirali da dočekaju u nekoj diskoteci je da to učine sa Beogradskom filharmonijom", navodi se u saopštenju BF.

Muzičko zagrevanje za doček najluđe noći i ove godine će publiku podići na noge! Za "najluđi koncert" u sezoni Filharmonija priprema veliku muzičku žurku uz hitove iz sedamdesetih. "Di - Džej" sa dirigentskom palicom je Alan Bjelinski, svestrani muzičar iz Zagreba, dok će Filharmonija imati pojačanje uz ritam sekciju.

Prošle sezone, za obeleživanje Nove godine po gregorijanskom kalendaru, Filharmonija je prvi put u svoj reperotar uvrstila pop muziku. Nakon hitova iz šezdesetih i sedamdesetih i koncertne atmosfere koja se još uvek prepričava, Filharmonija nastavlja muzički "vremeplov" i predstavlja disko stil, birajući najveće hitove disko ere koji su i danas klasika pop muzike.

Poslednji i "najluđi" koncert Beogradske filharmonije u ovoj kalendarskoj godini sastavni je deo ciklusa Nove godine. Muzičkim obeležavanjem datuma koji simbolišu novi početak, pored Novih godina po gregorijanskom i julijanskom kalendaru, Filharmonija već treću sezonu "dočekuje" i jevrejsku,islamsku i kinesku.

Slavlje u Beogradskoj filharmoniji nastavlja se i na prvom koncertu u 2014.  godini, kada će se obeležiti Srpska Nova godina. Publika će 16. januara uživati uz muziku iz najpoznatijih dela srpske kinematografije.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

MoonGirl

Uvek genijalni i kreativni!

SERIJE