• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Japanska pop-kultura u Domu omladine

Izvor MONDO/Tanjug

Svi koji vole istočnu umetnost 11. i 12. januara mogu da posete Dom omladine Beograda gde će biti održana Konvencija japanske pop-kulture ChibiCon 2014, najavili su orgranizatori.

 Japanska pop-kultura u Domu omladine Izvor: Petar Stojanović, MONDO

Izvor: Petar Stojanović, MONDO

Do sada je poznato da u japanskom slengu, "ćibi" znači "malecak", a ChibiCon je baš ono što mu ime kaže: mini konvencija koja u dva dana nudi presek najpopularnijih sadržaja i zimski izlet u svet japanske pop-kulture.

Program je osmišljen tako da podstakne publiku da što više učvestvuje u tribinama, predavanjima, radionicama, susretima i ostalim događajima.

Bogati program nudi za svakoga po nešto, te će posetioci Doma omladine biti u prilici da posete Artist Alley - prodajni sajam anime i manga robe, kreativnih rukotvorina, nakita i modnih detalja, novih izdanja knjiga na temu Japana i dugo očekivanih mangi na srpskom jeziku.

Najavljena je i izložba radova sestara Urbanović, dobitnica prve nagrade za rad na temu "Superheroji" na Japanizmu 2013, ali i tradicionalna izložba radova polaznika Sakurabaninog manga kursa.

Tu će biti i turniri u kartičkim igrama, video igrama, ali i Manga radionice, predavanja, tribine, filmovi, anima kviz... u svakom slučaju puno zabave za ljubitelje kulture te daleke zemlje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE