• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanja Bulić: Muškarci lažu!

Izvor mondo.rs

Novinar, autor nekoliko bestselera, voditelj, ali i strastveni igrač preferansa otkriva za MONDO kakvi su muškarci u izvesnim godinama, kada lažu i kome je namenjena njegova nova knjiga "Muškarac u izvesnim godinama".

 Vanja Bulić: Muškarci lažu! Izvor: MONDO, Tijana Dušej

Izvor: MONDO, Tijana Dušej

Vanju Bulića znamo kao voditelja kultne emsije "Biseri", ali i kao autora nekoliko besteselera "Jovano zaveštanje", "Kako sam gajio blizance", "Simeonov pečat", "Oko otoka", "Sto bisera"...

Bulić je na promociji njegove nove knjige "Muškarac u izvesnim godinama" objasnio o čemu se radi u novom romanu i koga će ovo delo najviše obradovati.

"Nisam razmišljao o ciljnoj grupi kada sam pisao, ali je možda ipak malo više za žensku čitalačku publiku", rekao je Vanja i dodao kako je veći deo knjige autobiografski.

"Knjiga je o roditeljima, o deci, sećanjima na život", kratko je objasnio jedan od tri najveća beogradska šmekera, kako bi rekla Ruška Jakić (Neven Bošković i Dragan Nikolić su ostala dvojica u najužem izboru).

Uz domaću lozu iz Zemuna, ovaj duhoviti pisac rekao nam je kako nema muškarca na svetu koji ne čita ženski časopis.

"Ukoliko postoji neki časopis koji se 'vuče' po kući, verujte da će to završiti u našim rukama i da ćemo ga pročitati od korica do korica. Tako da svaki muškarac koji kaže da ne čita ženske magazine, zapravo vas laže!", šalio se Vanja.

Bulić je pokušao za MONDO da objasni kako mladi da se pripreme za te "izvesne godine".

"Izvesne godine nekome dođu u dvadesetim, nekima u četrdesetim, a nekome nikad. Verujem da ono fizičko u tebi, često ne ide sa onim psihičkim, odnosno snagom, tako da možete da sretnete nekoga ko je poguren, star u licu, ali su mu oči žive i on je pun duha, a može i obrnuto. Zato ću citirati Desanku Maksimović koja kaže:'Život ima svoj početak, trajanje i kraj. Samo tako ga moramo prihvatiti. U tome je čovekova snaga i veličina!'. Po meni taj period trajanja moramo produžiti što više, ali da ga produžavamo sa osmehom. Za duži život, preporučujem optimizam".

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE