• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Elektronska knjiga utisaka za ocenu Belefa

Publika Belefa ove godine će prvi put moći da iznese svoj sud o programu i organizaciji Festivala i da autorima i organizatorima postavi pitanja.

Publika Belefa ove godine će prvi put moći da iznese svoj sud o programu i organizaciji Festivala i da autorima i organizatorima postavi pitanja, najavio je u četvrtak Portal za kulturu jugoistočne Evrope SEEcult.org, koji je organizovao svojevrsnu elektronsku knjigu utisaka, a na osnovu prikupljenog materijala, 11. avgusta će u Kazamatima, na Kalemegdanu, biti održana javna diskusija.

Elektronska "Knjiga utisaka" zapravo je kompjuter postavljen u kafeu na terasi galerije Vojnog muzeja, u koji će publika svakodnevno, do 21 sat, moći da upisuje komentare, pohvale, kritike i druga zapažanja o ovogodišnjem Belefu. Utiske je moguće slati i elektronskom poštom, na adresu [email protected] .

Sav prikupljeni materijal biće arhiviran i postavljan na blog portala SEEcult.org, gde publika Belefa takodje može da iznosi komentare i stavove.

S obzirom na nedostatak kritike u javnosti kada su u pitanju dogadjaji u oblasti kulture i umetnosti, "Knjiga utisaka" o Belefu biće početak dugoročnog projekta portala SEEcult.org o domaćoj kulturnoj i umetničkoj sceni, najavio je SEEcult.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE