• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humanitarna premijera predstave "Hurry up"

Izvor mondo.rs

U subotu, 28. juna u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić" biće premijerno izvedena plesna predstava. Prihod namenjen postradalima u poplavama.

Beogradski "Perpetuum dance company" najavio je premijeru nove verzije predstave "Hurry up", najpopularnije predstave koja je godinama izvođena na domaćim, kao i stranim pozorišnim daskama.

Predstava prati grupu ljudi koja se, u vihoru rata, upućuje na putovanje vozom. Predstava je svojevremeno gostovala na prestižnim svetskim scenama, i izvođena je u Americi, Meksiku...

Autor i koreograf je Svetlana Đurović, kostim potpisuje Ida Ignjatović, a predstava je rađena na muziku Žan Marka Zelvera. Uloge tumače Andrea Mladenović, Ana Obradović, Marija Obradović, Vladan Sibinović, Ivana Marković, Bojana Zimonjić Jelisavac, Danka Purić i Jelena Milunović.

Video dizajn potpisuje Ranko Lasica, a grafički dizajn Andrijana Tomić.

Predstava počinje u 20 časova u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić". Ulaznice koštaju 500 dinara, a prihod je namenjen postradalima u poplavama koje su zadesile Srbiju u maju.

Beogradski plesni studio ovom predstavom će obeležiti i 15. godišnjicu uspešnog rada. Centar za umetnost pokreta Perpetuum osnovan je 1999 god. u Beogradu, kao nezavisna, neprofitabilna umetnička organizacija,čiji je glavni cilj podrška kreativnosti i edukacija mladih u sferi savremenog plesa. Centar je od samog početka u svom radu forsirao različite vrste veština koje danas manje ili više egzistiraju u plesnoj umetnosti, pružajući svojim polaznicima širok dijapazon izbora,i stvarajući, na taj način jednu solidnu osnovu za dalja individualna usavršavanja i nadgradnju. U okviru centra postoje radionice za: savremenu igru, klasičan balet i jogu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE