• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brod Teatar uplovljava u Beograd

Izvor mondo.rs

U savamalsku luku pristaje jedan nesvakidašnji brod! "Brod Teatar" će uploviti u najkreativniji beogradski kvart u toku današnjeg dana. Tačna lokacija broda je pristanište Jugoslovenskog rečnog brodarstva pored Brankovog mosta.

Savsko pristanište predstavlja svojevrsnu rečnu kapiju naše prestonice, i podseća nas na vreme kada je luka u Savamali bila stecište trgovačkog života grada.
Čak i danas, pristanište u Karađorđevoj je prva stanica za veliki broj putnika koji brodom dolaze u Beograd i prvi put se susreću sa njim. 
Studentski kulturni centar Novi Sad (SKC NS) i Mikser organizacija vas pozivaju da dočekate "Brod Teatar", deo projekta "Reke Evrope", gde umetnici iz cele Evrope istražuju uticaj reka na kulturu, a čiji je cilj da kreira mogućnost za interkulturalne susrete i ojača međusobno razumevanje i dijalog evropskih građana. 
"Brod Teatar" je mesto interakcije, međusobnih uticaja i stvaranja, a plesni performans koji će biti izveden nakon uplovljavanja na Savsko pristanište, obuhvatiće muziku, pozorište, ples kao i prezentaciju vizuelnih elemenata i pružiće jedinstveni umetnički doživljaj svima koji dođu da ga dočekaju.
Program:
16.00: radionica (perkusionisti i plesači) na raznim lokacijama
16:00-18:00: izložba i trenutak okupljanja na palubi broda
18:00-20:00: dizajnerska radionica – napravi svoju sopstvenu stolicu na obali
20:30 i 21:30: dva igranja performansa savremenog plesa (u toku kojih traje izložba videa i interaktivnih instalacija u prostoru koje su sve vreme dostupne posetiocima)
"Brod teatar" je na svoju turneju rekama Evrope krenuo od Beča, a na svom putu će stati u 24 grada, izvodeći 38 performansa i prolazeći kroz 7 zemalјa.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Predrag 67

Do kada traje?

SERIJE