• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba fotografija "CUBAZ"

Izvor mondo.rs

Beogradski fotograf Marko Todorović predstaviće 29. januara izložbu fotografija sa Kube.

Izložbom "CUBAZ" autor selekcijom od 26 radova, nastalih tokom obilaska ostrva, dokumentarnim pristupom, nedvosmisleno, balansirajući između politike, beleži život stanovnike Kube, želeći da se što je više moguće distancira od tradicionalnih i stereotipnih prikazivanja, a da pritom ne izostavi autentične i karakteristične motive.

Uz fotografije na izložbi će biti prikazan i kraći video rad, čiji je autor takođe Marko Todorović. Svečanom otvaranju prisustvovaće ambasadorka Kube u Beogradu, gospođa Adela Majra Ruis Garsija.

Svečano otvaranje izložbe u galeriji Instituta Servantes u Beogradu održaće se 29. januara u 19 časova.

 Marko Todorović je beogradski fotograf, čija je profesionalna karijera započela 1998. godine. Paralelno sa akademskim studijama, gde je razvijao teorijski i umetnički pristup fotografiji, praktično i tehničko znanje usavršavao je na poslu uz fotografa Nebojšu Babića.

Diplomirao je 2004.godine na akademiji umetnosti “Braća Karić” na katedri za fotografiju kod profesora Milana Aleksića. Trenutno završava svoje postdiplomske studije na Fakultetu za medije i komunikacije, na master programu digitalna umetnost i novi mediji, u klasi profesora Jovana Čekića. Fokusira se poslovno na reklamnu, a privatno na dokumentarnu fotografiju. Na brojnim putovanjima širom sveta, u poslednjih deset i više godina, radi na svom dokumentarnom portfoliu. Umetnički opus predstavio je u nekoliko samostalnih izložbi .

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE