• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas na balet!

Izvor mondo.rs

Svetski poznata trupa izvešće "Labudovo jezero" sutra uveče u centru "Sava"! Delimo karte, a najbrži osvajaju!

Ukoliko želite da dobijete ulaznice za "Labudovo jezero" pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i imenom, sa naznakom "Balet". Adresa je [email protected]. Dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja karata.

"Labudovo jezero" je predstava kojoj nije potrebno posebno predstavljanje-to je najpoznatiji balet koji očarava publiku širom sveta svojom izuzetnom muzikom, dinamičnim i ekstremnim emocijama. U ulozi Odete i princa Zigfrida, beogradska publika će imati priliku da vidi primabalerinu Carskog ruskog baleta Linu Ševeljovu i njenog partnera Narimana Bekzhanova. Raskošne dekoracije i izuzetni kostimi su dodatna garancija za nezaboravno iskustvo,kao i zaštitni znak svih predstva najpoznatije privatne baletske kompanije u svetu.

Carski ruski balet je osnovan 1994 na incijativu legendarne balerine Maje Pliseckaje. Ime grupe je u znak sećanja na carsku porodicu,koja je imala veliki uticaj na razvoj ruske kulture uključujući i stvaranje Boljšoj i Marinskog teatra, gde je rođena i rasla slava ruskog baleta.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE