• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zanimljivo! Prespavajte u muzeju!

Programom Muzej u srcu grada, Narodni muzej u Beogradu pruža posetiocima mogućnost da u Muzeju Vuka i Dositeja uživaju u nizu raznovrsnih aktivnosti osmišljenih za decu i za odrasle, koje nisu uvek karakteristične za muzejske prostore.

 Narodni muzej program u avgustu Izvor: MONDO, Petar Stojanović
Izvor: MONDO, Petar Stojanović



Ove sedmice će posetioci biti u prilici da uživaju u zvucima gitare, vajarskoj radionici, u muzej dođu sa ljubimcima, a deca i da prespavaju, navodi se u saopštenju Narodnog muzeja u Beogradu.

U četvrtak, 6. avgusta, uveče, u dvorištu Muzeja Vuka i Dositeja nagrađivani učenici Srednje muzičke škole "Kosta Manojlović" iz Beograda, Dimitrije Ninković, Ana Havran i Marina Domonji održaće koncert klasične gitare.

Dok bake i deke uživaju uz stručno vođenje kroz osnovnu postavku Muzeja, njihovi unuci i unuke će se u petak, 7. avgusta, od 10 do 12 sati zabaviti uz interaktivni sadržaj Dečjeg kluba Narodnog muzeja.

Za vajarsku radionicu je rezervisana subota, 8. avgust, a istog dana od 19 sati biće i Noć u Muzeju.

Podstaknutim pitanjem šta se dešava u muzeju kada se pogase svetla i posetioci i veći deo zaposlenih napuste zgradu odlučili smmo da deci uzrasta između sedam i 10 godina omogućimo da u muzeju prespavaju.

Osluškujući svaki deo muzeja deca će provesti noć u Muzeju Vuka i Dositeja u društvu dva kustosa i naučiti šta se sve nalazi u Muzeju i kako on izgleda tokom noći uz niz kreativnih aktivnosti.

Druga nedelja u mesecu - 9. avgusta rezervisana je za posetioce koji svoje ljubimce mogu dovesti i ostaviti u dvorištu muzeja, gde će, dok oni uživaju u obilasku izložbi, ljubimci moći uz slatkiš, svežu vodu i prijatan ambijent da ih sačekaju.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Сер Жиле

Е кад би могли и мало старији да одморимо уморне ноге и мало дремнемо тамо, то би било кул:)

SERIJE